Vind billetter til Food Festival 5.-7. september, Aarhus

I dag er der 2 uger til Food Festival løber af stablen med endnu et stærkt program. Det hele foregår selvfølgelig i Danmarks madmekka og gastronomiske metropol, Aarhus. En overdrevet salgstale af Aarhus – måske – men ikke desto mindre er det sandheden fra fredag den 5. september til søndag den 7. september, hvor enhver foodie og madgøgler kan få mættet gastrolysten i et væld af boder og arrangementer til Food Festival på Tangkrogen.

Har du ikke været der før, så er det i år, du skal af sted. Heldigvis har jeg 2 weekendbilletter venligst sponsoreret af Food Festivallens super engagerede medarbejdere, og de kan blive dine!

Det eneste du skal gøre er, at skrive en kommentar til dette indlæg om, hvad du aller helst vil se og opleve på Food Festival. Programmet finder du her http://foodfestival.dk/. Mangler du ideer, så har jeg nævnt et par fede arrangementer i et tidligere indlæg.

Derudover må du meget gerne “like” indlægget eller bloggen, så vi kan få spredt det gode budskab om, at Food Festival nærmer sig.

Vinderen udtrækkes mandag den 1. september.

(Vinderen er fundet og har fået besked)

God weekend

Martin

8 tanker om “Vind billetter til Food Festival 5.-7. september, Aarhus

 1. Helt klart Nordens Dråber. En mulighed for at smage noget lokalt, nyt, udfordrende og inspirerende.

 2. Vil gerne opleve Timm Vladimir – han kan bare noget 🙂 Krydser fingre for, at jeg vinder. Ikke mindst som trøstepræmie for, at jeg alligevel ikke skal til Landsstævne den weekend…

 3. Søren Gericke Æbler, æbler, æbler, fordi søren er skøn og talentfuld : )
  Smoke it all , simpelthen for at lære nyt : )
  Thomas Larsen,orangemyren, fordi det er anderledes, provokerende og nyt
  Karolines køkken, sans for softice fordi min søn vil elske det : )
  M.v.h. Anette.
  Kommti@yahoo.dk

 4. Ej der gad jeg godt tilbringe min weekend.
  Skal helt klart forbi planteriget og mon ikke jeg havner nede ved søde sager også 😉

  -gruzlie(a)hotmail(dot)com

 5. Madeksperimentariet med fokus på “Stop Spild Af Mad” ligger lige til højrebenet, men det er altså slet ikke nemt at vælge, så gudskelov for weekend billetter 😀
  – Pia H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.