Velkommen til MadMedMartin

Så er der endnu en mad-blog på nettet.
Jeg hedder Martin og bruger meget af min tid på at lave mad. Jeg tænker meget på de ting, jeg vil lave og hvordan jeg nu kan sætte råvarerne sammen så det smager fantastisk. Det kan jeg lige så godt dele med en masse andre. Håber det kan bruges.
Jeg søger konstant den dybe og intense smag, og når det lykkes, redder det min dag.
Jeg bliver inspireret af alt, hvad jeg ser og hører omkring mad. Det gælder tv-programmer, blogs, ugeblade, venner, familie, kollegaer og mine mange kogebøger. Jeg er 100 procent autodidakt, så jeg har desværre ikke nogen uddannelse at trække på.
Når jeg ser noget, der er interessant, fosøger jeg at genskabe retten så godt som muligt, men sjældent ved at følge den oprindelige opskrift. Jeg har næsten aldrig en opskrift foran mig når jeg laver mad, hvilket for mig er ret befriende. Det betyder (desværre) også, at jeg sjældent får lavet den samme ret igen. Det positive er at de mange varianter bringe forskellige smage frem og nye ideer.
Jeg har nogle enkelte retter jeg laver på samme måde fordi jeg via mange forsøg har fundet en kombination som smager fantastisk.

Det er vigtigt for mig, at jeg kan lave noget godt mad ud af de varer som jeg kan købe i de forskellige dagligvarebutikker. Med job og 2 dejlige unger så er der ikke tid til at rende i specialbutikker, men der er ingen grund til at gå på kompromis med smagen.

Hvad vil jeg med denne blog? Jeg vil have mere struktur på min madlavning. Ved at fortælle om det på en blog bliver jeg nød til at være specifik i fremgangsmåde og mængde af ingredienser. Når man interesserer sig så meget for mad så er der også et incitament i at ens ideer kommer ud til andre. Jeg håber, at I kan blive inspireret af opskrifterne og at jeg kan få noget sparring fra jer, der læser bloggen. Det kan jeg altid bruge.
God fornøjelse og velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.