Vandbakkelse med kagecreme og blåbær.

Søndag eftermiddag var reserveret til hygge-med-fruens-kollegaer i Mindeparken. Jeg bager næsten aldrig, men af en eller anden ukendt grund, fik jeg lyst til at lave noget lækkert.

Jeg er ikke den store kage/dessertmand, men så er det godt, at man kan finde inspiration hos nogle af de mange andre madbloggere i Danmark. En af mine fortrukne er kvalimad.dk, og det var også her, jeg faldt over dagens madprojekt.

Jeg brugte til 30 stk:

Vandbakkelse

  • 150 gram smør
  • 3 3/4 vand
  • 200 gram mel
  • 5 æg

Kagecreme

  • ½ liter fløde
  • 3 æg
  • 150 gram sukker
  • 1 spsk vanilliesukker
  • 2 spsk maizena

2-4 blåbær til hver vandbakkelse.

Hvordan det skal laves, kan jeg ikke beskrive bedre end Max fra Kvalimad.dk, for han har nemlig lavet et par videoer, der viser det hele. Se videoerne her.

I min version puttede jeg blåbær ind i vandbakkelsen før kagecremen. Det fungerer som en lille overraskelse, når man tager en bid af vandbakkelsen, og så kommer der også lidt friskhed i kagen.

De skal prøves!

Tak til Max og velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.