Karamel | Brunede kartofler | MadMedMartin.dk

The brune kartoffel trick og rødkål

Så er det sku jul! I mit tilfælde er det ensbetydende med and, brun sovs, rødkål og brunede kartofler. Vi skal holde juleaften herhjemme i år, så der kommer gang i køkkenet. Glæder mig allerede til duften af and, der gennemtrænger hele huset i morgen eftermiddag.

For mig gælder det om at minimere risikoen for katastrofer, når spisetid er ved at nærme sig. Derfor er jeg stor fan af at lave karamellen til de brunede kartofler på forhånd. Det giver noget ro, at jeg ikke skal stå og holde øje med om sukkermassen brænder på. Med 3 unger og gæster, så ved jeg aldrig hvornår mit fokus på maden lige bliver fjernet, så forberedelse er i højsæde juleaften. Håber du kan bruge tricket. Du kan læse om det i linket herunder.

The brune kartoffel trick

Jeg skal ikke stå for det hele – blandt andet laver svigermor rødkålen – men hvis du mangler en opskrift på rødkål, så har jeg lavet et indlæg her, som du kan bruge.

Hjemmelavet rødkål

 

Ellers vil jeg bare sige glædelig jul…

Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.