Vågner du med ondt i krop og hoved, så er her en mirakelkur – i hvert fald for et stykke tid. Den er tung, den er greasy og et must efter en bytur.
Skal du til fest så køb følgende dagen før:
- Æg
- Bacon
- Champignon
- Cocktailpølser
- Baked beans (kavli er min fortrukne)
- Brieost
- Toastbrød
- … og selvfølgelig ketchup
Start med at varme en pande op til champignon og pølser. Halver champignon og steg dem med den flade side ned sammen med pølserne.
Varm bønnerne op i en gryde.
Bacon laver jeg the-micro-way… se her.
Begynd at riste brødet så det er klart, når spejlægget er færdig.
Varm panden op til spejlægget. Moderat varme så æggehviden forbliver blød og blommen smilende. Jeg bruger olivenolie for det giver den bedste smag. Jeg vender spejlægget til sidst og giver det 20 sekunder på den anden side, men det er en smagssag. Server staks når spejlægget er færdig.
Byggeplan: Toastbrød med smør nederst. Herefter sprød bacon og 2 skiver cremet brieost. Øverst det smilende spejlæg med salt og frisk kværnet peber.
Hvis du har tømmermænd efter dette, så har du drukket for meget 🙂
Hvis du slet ikke har drukket så lav det alligevel.
Velbekomme