burger shack | madmedmartin.dk

The Burger shack, anmeldelse og google translate

Fredag var en af de dage, hvor humøret bare var i top fra morgenstunden. Ingen kø ind mod Aarhus, dejligt vejr, fuglene sang, computeren startede i første huk uden den næste obligatoriske genstart og weekendens ro stod klar til at falde over mig. Denne lyksalighed varede 15 minutter, lige ind til min kollega gjorde mig opmærksom på, at kantinedamen havde fri i dag. Med ét forsvandt alle de gode fornemmelser. Kaffen smagte nu dårligt, det begyndte at trække fra ventilationssystemet og fanme om ikke computeren bad om en genstart!

burger shack | madmedmartin.dk
(billede lånt fra hjemmesiden)

Der skal godt nok en god oplevelse til, for at komme tilbage til det gode humør, men heldigvis arbejder jeg midt i Aarhus, så der er ikke langt til andre madkilder.

For et par uger siden åbnede The Burger Shack lige rundt om hjørnet, og den skulle afprøves. Jeg har set på nettet og på instagram, at det er lidt samme koncept som wedoburgers – altså en juicy burger med en blød boller, der skal være håndholdt american style.

Selve burgerbaren er ret hyggelig. Der er noget skovhuggerstil over stedet med masser af træ på væggene og skovmandsskjorter i lange baner.

Jeg bestilte en chessburger menu til 85 kroner med burger, pommes frites og en sodavand. Burger og fritter kommer en pose serveret i en kurv, og alt skal spises med fingerne. Fritterne bliver serveret med frisk timian. De er sprøde og smager godt, men mine var meget salte, og det var lidt synd.

Til gengæld sad burgeren lige i skabet. Det er den bedste burger, jeg har fået i lang tid. Virkelig smagfuld og saftig, burger shack | madmedmartin.dkog skønt at se, at bøffen bliver stegt medium. Jeg er fan af burgere med en blød bolle, der kan spises i hånden. Jeg gider ikke have en burger med en stor ciabattabolle som jeg hverken kan gabe over eller bide igennem.

I mens jeg spiste, sad jeg og kigge ud i køkkenet og kunne se hylden med store glas af hjemmesyltede agurker og løg. Burgere smager bare bedre, når man kan se, at der er lagt noget kærlighed i ingredienserne.

Råvarerne er økologiske, og på hjemmesiden ligger de vægt på, at de bruger friske, lækre og lokale råvarer. Plus for det.

Google translate har også været på arbejde på deres engelske hjemmeside. “We only use the most fresh and delicious commodities in our burgers!”. Det er første gang jeg har set, at commodities bliver brug som oversættelse for råvarer i forbindelse med mad. Bruger man google translate uden at sætte ordet råvarer i en sammenhæng, så er det rigtig nok, men jeg ville nok bruge “ingredients” i stedet (knap så vigtig detalje).

En fed detalje er til gengæld det brændte “burger shack” navn på overbollen, og så skal de også have ros for en sød og smilende betjening.

En klar anbefaling herfra – og er dagen startet lidt dårlig, så er den uden tvivl bedre, når du går ud af Burger Shacks dør igen.

Martin

(dette er ikke en reklame)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.