Når der nu er rester af pulled pork, så gælder det om at få dem brugt. Det bliver en ret fyldig tærte så den kan sagtens spises til aftensmad med en salat.
Jeg har brugt
- 300 gram pulled pork (se her eller her)
- Et bundt eller 4 halvstore porre
- 1 rød peber
- 4 spsk worcestershire sauce
- salt og peber
- 4 æg
- 4 dl. madfløde
- 100 gram revet ost
- Tærtedej
Porrerne halveres og skæres i 1 cm skiver, hvorefter de skyldes grundigt. Det røde peber skærres i små tern. Herefter kommes de to ingredienser i en gryde med lidt olivenolie og svitses til de falder sammen uden at tage farve.
Hvis kødet ikke allerede er revet i små stykker så brug en kniv. Hæld kødet og worcestershire saucen op i gryden og lad det varme med. Fyldet til tærten er nu klar.
Pisk æg, fløde, ost og krydderi sammen, og saml det hele i et tærtefadet med den færdig-lavede/købte tærtedej.
Så mangler tærten bare at stå i en 200 grader varm ovn i 25-30 minutter og derefter blive serveret med en god salat.
Velbekomme