- 500 gram blomme tomater
- 1 fed hvidløg
- 1 lille rødløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 håndfuld kørvel
- God oliven olie
- Revet skal fra en usprøjtet citron

- Koteletter uden ben.
- Citronsaft
- Tørret estragon
Start med bringe en gryde vand i kog. Når vandet koger kommes de hele tomater i til skindet sprækker, hvorefter de straks løftes over i iskold vand så tilberedningen stopper. Efter lidt tid kan tomaterne afskindes og kernehuset fjernes. Skær tomatkødet i små tern.
Rødløget snittes fint. Hvidløget snittes og moses med lidt salt under kniven.
Persille og kørvel skylles og snittes fint.
Bland alle ingredienser i en skål og tilfør revet citronskal og olivenolie så det hele samler sig. Lad blandingen stå imens koteletterne marinerer i olie, citronsaft og masser af estragon.
Bring en gryde med vand i kog og tilbered pastaen imens koteletterne ryger på grillen.
Når pastaen er klar og afdryppet, skal den direkte over i tomatblandingen. Varmen fra pastaerne sætter godt gang i både smag og dufte i tomatblandingen. Fantastisk!
Velbekomme.
Se mange flere pasta opskrifter på pasta-eksperten.dk