Sommer pasta med grillet kotelet

Jeg kan godt lide simple pastaretter, hvor de enkelte ingredienser smag træder i karakter. Det her er en af dem.
Jeg har brugt (3-4 personer):

  • 500 gram blomme tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille rødløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld kørvel
  • God oliven olie
  • Revet skal fra en usprøjtet citron
  • Koteletter uden ben.
  • Citronsaft 
  • Tørret estragon

Start med bringe en gryde vand i kog. Når vandet koger kommes de hele tomater i til skindet sprækker, hvorefter de straks løftes over i iskold vand så tilberedningen stopper. Efter lidt tid kan tomaterne afskindes og kernehuset fjernes. Skær tomatkødet i små tern.

Rødløget snittes fint. Hvidløget snittes og moses med lidt salt under kniven.

Persille og kørvel skylles og snittes fint.

Bland alle ingredienser i en skål og tilfør revet citronskal og olivenolie så det hele samler sig. Lad blandingen stå imens koteletterne marinerer i olie, citronsaft og masser af estragon.

Bring en gryde med vand i kog og tilbered pastaen imens koteletterne ryger på grillen.

Når pastaen er klar og afdryppet, skal den direkte over i tomatblandingen. Varmen fra pastaerne sætter godt gang i både smag og dufte i tomatblandingen. Fantastisk!

Velbekomme.

Se mange flere pasta opskrifter på pasta-eksperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.