Rørt laksecreme med forårsløg og ingefær

Her har du en meget let og velsmagende opskrift med røget laks. Laksens fedme får masser af modspil fra den friske ingefær. Den er perfekt til en forret med groft brød eller i en sandwich lige til at tage med i parken.

Forret til 4 personer:

  • 200 gram røget laks
  • 2-3 forårsløg
  • 25 gram skrællet ingefær
  • 2 dl creme fraishe – økologisk og 38 % fordi det smager bedre!
  • 1 spsk mayonnaise
  • saft fra 1 citron
  • salt/peber
Alt skal finhakkes så der ikke er for mange klumper i. Dette gælder især ingefæren, der godt kan være en skarp og trevlet oplevelse at spise i for store stykker. Ingefæren giver en fantastisk friskhed, men den skal være gemt i cremen og først komme listende et sekund efter, at man har taget et bid.

Skær lakseskiverne i meget små tern og kør derefter kniven igennem som en hakke. Gør det samme med forårsløg og ingefær, og endnu finere for ingefærens vedkommende.

Rør det hele godt sammen, og sæt på køl i en time. Laksecremen bliver mere fast i konsistensen.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.