- 1 æg
- 100 g amo durummel
Fyld
- 1 pakke bøffelmozzarella
- Revet skal fra en udsprøjtet citron
- Frisk basilikum
- 1 salsiccia pølse
- Koriander
- salt og peber
1 æg
Smeltet smør
Først samles pastadejen (følg vejledningen på pakken) og pakkes i film for at blive lagt på køl i en ½ time. Derefter ruller pastaen ud i en pastamaskine eller med en kagerulle. Vi gjorde det med først nævnte, og det er den letteste måde at få tynde plader på. Skær pastapladerne ud i 10 x 10 cm. Der skal bruges to plader til hver ravioli.
Vi lavede 2 næste ens slags fyld. Eneste forskel er, at der er koriander i den ene og basilikum i den anden. Mozzarella, citronskal, en finhakket stegt salsiccia pølse, salt og peber røres sammen, Massen deles i to og der tilføres basilikum i den ene portion og koriander i den anden.
Rul nogle kugler af massen og placere dem midt på pastapladerne. Pisk et æg og smør pastapladen med ægget. Ægget fungerer som lim når der ligges en pastaplade over. Forsøg at presse så meget luft ud af raviolien før pladerne presses sammen. Det er vigtigt, at raviolierne er helt tætte for ellers bliver de fyldt med vand og det er synd. Skær overflødig dej fra. Vi brugte en rund 9 cm udskikker.
Kog raviolierne i 3-4 minutter og server dem med smeltet smør. Vi brugte persillesmør, men kun fordi vi var løbet tør for almindelig smør 🙂 Jeg foretrækker almindelig smør men det ødelagde bestemt ikke retten.
Velbekomme.