Pizza på weber

En sprød hjemmelavet pizza er altid godt. Jeg laver det rimelig ofte og helst på grillen. Jeg har en weber gasgrill så det er let at styre temperaturen.

Den her er super simpel – en rigtig hverdagspizza… og så har jeg snydt med dejen. Det må godt gå lidt stærk på en hverdag.

Der skal bruges

 • fin snittet løg
 • rød peberstrimler
 • seranoskinke
 • pepperoni
 • cocktailpølser (til knægten)
 • gorgonzola
 • revet moseralla
 • 480 gram dej
 • langtidsbagt tomatsovs som grundbase (opskrift)

Jeg ruller dejen i rigelig mel så den let slipper bordet og pizzaspaden.

Tomatsovsen giver en super grundsmag, som er noget af det vigtigste efter min mening. Nu skriver jeg, at det er en hverdagspizza men tomatsovsen tager mange timer at lave. Brug den hvis du har tid eller har lavet den i forvejen.

Jeg bygger pizzaen op med en bund af tomatsovs, løg og lidt revet ost. Derefter de andre ingredienser.Til sidst revet ost igen sammen med gorgonzolaen.

Jeg fylder ikke for meget på pizzaen for så når alle ingredienserne ikke at blive tilberedt ordenlig inden den tynde bund er sprød og klar. Jeg er også lidt “fedet” med osten så pizzaen ikke sejler i fedt og ost. Jeg lavede 2 pizzaer af ovenstående og brugte 100 gram gorgonzola og 70 gram revet moseralla.

Velbekomme.

 – Bliv inspireret på Pasta-eksperten.dk –  

Tags: Weber pizza, pizza på weber grill, hjemmelavet pizza på grill

2 tanker om “Pizza på weber

 1. Hej Martin,

  Hvor meget varmer du din gasgrill op til og hvor lang tid skal pizzaen have?

  1. Hej. Undskyld det sene svar. Jeg plejer, at varme grillen op til 250 grader. Med en tynd bund, der skal være sprød, når fyldet også at blive tilberedt. Jeg har forsøgt at varme op til 300 grader, men så når bunden at blive sprød for hurtig. Send gerne opskrifter , hvis du har nogle interessante pizza-ideer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.