Pizza med teres major
Så er der dømt lækkert kød på pizzaen, og kan man lide bøf bearnaise, så er denne pizza tæt på at opfylde alle behov i den retning.
Der skal bruges:
- Teres major skåret i tynde skiver
- løg skåret i tynde skiver
- friske estragonblade
- frisk mozzarella
- Pizza grundsauce
- Pizza dej
Din pizza dej kan du let lave selv. Jeg har lavet et indlæg her med opskriften til en lækker og elastisk pizzadej, som du kan rulle helt tynd.
Først rulles dejen helt tyndt ud, og grundsaucen hældes på i et tyndt lag. Løgene drysses udover pizzaen sammen med estragonbladene. Herefter rives mozzarellaen i strimler og placeres rundt på pizzaen. Til sidst placeres de tynde skiver af teres major og drysse med en lille smule salt og peber.
Ind i en 250 grader varm grill/ovn og vent 7-8 minutter til bunden er sprød og kødet brunet. Mums en lækker pizza-naise-treat, hvor den friske estragon virkelig træder i karakter. Husk at varm dit bagestål op i forvejen, så du kan få en lækker, sprød pizzabund. Jeg bruger et bagestål, som jeg har fundet på bagesten.dk.

Leder du efter anden pizza-inspiration så prøv for eksempel Kartoffelpizza.
Velbekomme
Tags: Teres major, Weber pizza, pizza på weber grill, hjemmelavet pizza på grill