Pizza med creme fraiche, mozzarella og manchego + andre gode kombinationer

Så fik jeg det endelig gjort igen. Pizza på weberen. Det tog godt nok lidt længere tid at få grillen varm nok i frostvejret, men det gik. Og der skulle selvfølgelig laves lidt forskellige forsøg. Det er for eksempel første gang, jeg har forsøgt mig med revet knoldselleri. Hvordan smager det? Læs om det lidt længere nede.

Først skal der selvfølgelig laves en god grundsauce. Den har jeg skrevet om før, så se min favorit grundsauce til pizza her.

Dernæst skal der laves en pizzadej. Jeg bruger opskriften fra Meyers Bageri. Opskriften giver en god elastisk dej, der kan rullet meget tynd.

Creme fraiche og ost… fantastisk!

En af de bedst smagsoplevelser var igen en meget simpel pizza. En tynd dej smurt med en god creme fraiche, tynde skiver mozzarella og drysset med ost – evt. revet manchego. Det er en god pizza, men det kræver også en god ost.

En anden god kombination er grundsauce, artiskok, oliven, manchego, revet prosciutto og god oliven olie. Prosciutto og oliven olie kommer på, når pizzaen er færdig i grillen.

Pizza med knoldselleri

Aftnens forsøg var en blanding af grundsauce, chedda ost, revet knoldselleri og champinon. Resultatet så faktisk rigtig lækker ud, men smagsoplevelsen var ikke noget specielt. Jeg kan rigtig godt lide knoldselleri, men den gode smag kommer ikke rigtig frem på en pizza.

Ellers blev der lavet pizza med cocktailpølser (til ungerne), choizo og jalapenos og min favoritpizza med revet skinke, frisk basilikum og hvidløgsolie.

God fornøjelse ved grillen.

– Find inspirerende pastaopskrifter på pasta-eksperten.dk –

Tags: Weber pizza, pizza på weber grill, hjemmelavet pizza på grill

2 tanker om “Pizza med creme fraiche, mozzarella og manchego + andre gode kombinationer

  1. Ja – man står ikke og hygger ude ved grillen i den kulde 🙂 Jeg bager dem på sten, og så har jeg en pizzaspade til at smide dem ind med. Pizzaerne skal glide let af spaden for det skal gå hurtigt, så varmen i smutter ud af grillen. det må man så leve med, når man ikke kan vente til at det bliver varmer i vejret. God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.