Pizza med artiskok, tomat, serano og rucola

En god velsmagende pizza som jeg bliver mere og mere glad for. Det er nok ikke en pizza som kødelskerne vil falde i svime over men prøv den alligevel.

Jeg har brugt:

  • grundsauce (se her)
  • mozeralla i tynde skiver
  • løg i tynde skiver
  • skiver af frisk cherrytomat
  • hakket artiskok (fra glas)
  • serano skinke
  • rucola
  • dej
Et af mine bedste køb.

Rul dejen ud på et bord så den er ca. en 3-4 mm. Husk godt med mel så pizzaen slipper bordet, når den skal transporteres ud til grillen.  Den bedste måde, at gøre det på, er selvfølgelig med en pizzaspade. Et must i et hvert hjem med hang til pizza.

Start med et lag grundsauce og derefter tynde skiver mozerallaskiver. Herefter drysses tynde skiver løg over hele pizzaen. Fordel tomatskiver, hakket artiskok og revet serano rundt på pizzaen. Lad vær med at ligge ingredienserne i lag, for så bliver de ikke tilberedt nok. Hvis grillen eller ovnen er varm nok og pizzaen kommer ind på en varm sten, så tager det 7 til 10 minutter for pizzaen at få en sprød bund og en boblende gylden overflade.

Server med lidt friske rucolablade.

Velbekomme.

 – Bliv inspireret på Pasta-eksperten.dk –  

Tags: Weber pizza, pizza på weber grill, hjemmelavet pizza på grill

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.