Osso buco med bagt ricotta og frisk pasta

Osso buco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs: over 18 grader), så skal man da ikke snydes for en super smagfuld ret. Den bliver faktisk bedre af, at blive spist med frisk past, cremet ricotta bagt i ovnen og et køligt glas hvidvin på terrassen.

Osso buco med bagt ricotta og frisk pastaDet kan godt være, at osso buco tager lang tid at lave, men det meste af tiden passer den bare sig selv. Så kan solen jo nydes imens.

Hvordan du laver min version af osso buco, kan du se på nedenstående link. Jeg har lagt opskriften på pasta-eksperten.dk – det er trods alt en opskrift med pasta.

Osso buco, bagt ricotta med frisk pasta

Bagt ricotta på MadMedMartinJeg vil lige fremhæve den bagte ricotta. Det er virkelig lækkert, og så kan det spises til meget andet. Ricottaen skal bare vendes ud i et ildfast fad, smøres med olivenolie og drysses med salt og peber. På billedet har jeg drysset lidt frisk timian på (havde ikke så meget), men prøv med alt mulig andet. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
God fornøjelse og velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.