- 3 æg
- 3/4 dl madfløde
- feta (50-75 g)
- 6-7 cherry tomater
- frisk basilikum
- salt & peber
Først putter jeg tomater, masser af basilikum, salt og peber i en blender og blender det helt fint.
Pisk æg, madfløde, salt og peber sammen og hæld det på en varm pande, der lige har fået lidt olivenolie. Fetaen smuldres hurtig i æggemasse inden omeletten når at sætte sig.
Inden omeletten har sat sig helt, smøres de blendede tomater ud på halvdelen af omeletten, hvorefter den anden halvdel vippes over.
Sluk bare for panden. Restvarmen skal nok færdiggøre omeletten. Jeg kan bedst lide en sprød stegeskorpe og en blød kerne, så jeg lader den aldrig sætte sig 100 %.
Jeg bruger en 28 cm pande, hvilket betyder, at omletten ikke bliver for tyk. Ellers kan det være svært at vippe halvdelen over.
Jeg serverede den på et par stykker ristet rugbrød.
Velbekomme.