Nem julekonfekt med masser af smag

Der er blevet lavet konfekt i huset, og selvom at der er under en uge til juleaften, så er der stadig masser af tid til at lave bunker af konfekt. Her får I lige et par gode smagsideer.

Julekonfekt med masser af smagUd over mørk og hvid chokolade i god kvalitet og en god omgang marcipan, så skal der bruges:

  • Ouzo
  • lakridskrymmel
  • blå farve
  • Nescafe instant espresso
  • kahlua
  • Frisk presset appelsinsaft
“Lakridskonfekt”
Ouzo smager egentlig meget godt, og har en markant lakridssmag. Den skarpe alkoholsmag bliver meget reduceret, når det æltes ind i marcipanen. Bland først ouzoen med lidt blå farve (ja – det ser grøn ud på billedet og det er det næsten også), og ælt det ind i marcipanen. Tril nogle kugler og dyp dem i hvid chokolade. Drys til sidst med lidt lakridskrymmel.

“Kaffekick”
Opløs kaffen direkte i kaluaen og ælt den i marcipanen. Tril nogle kugler og dyp den i god, mærk chokolade.

“Den søde appelsin”
Pres saften ud af nogle søde appelsiner og ælt det ind i marcipanen. Dyp i hvid chokolade og pynt med lidt mørkt chokolade på toppen.

Så er det bare at gå i gang. Du kan stadig nå det.

God fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.