Der er blevet lavet konfekt i huset, og selvom at der er under en uge til juleaften, så er der stadig masser af tid til at lave bunker af konfekt. Her får I lige et par gode smagsideer.
Ud over mørk og hvid chokolade i god kvalitet og en god omgang marcipan, så skal der bruges:
- Ouzo
- lakridskrymmel
- blå farve
- Nescafe instant espresso
- kahlua
- Frisk presset appelsinsaft
“Lakridskonfekt”
Ouzo smager egentlig meget godt, og har en markant lakridssmag. Den skarpe alkoholsmag bliver meget reduceret, når det æltes ind i marcipanen. Bland først ouzoen med lidt blå farve (ja – det ser grøn ud på billedet og det er det næsten også), og ælt det ind i marcipanen. Tril nogle kugler og dyp dem i hvid chokolade. Drys til sidst med lidt lakridskrymmel.
“Kaffekick”
Opløs kaffen direkte i kaluaen og ælt den i marcipanen. Tril nogle kugler og dyp den i god, mærk chokolade.
“Den søde appelsin”
Pres saften ud af nogle søde appelsiner og ælt det ind i marcipanen. Dyp i hvid chokolade og pynt med lidt mørkt chokolade på toppen.
Så er det bare at gå i gang. Du kan stadig nå det.
God fornøjelse.