Lidt at fejre….. 10.000 + Malling & Schmidt

10.000:
Nu har bloggen rundet 10.000 sidevisninger! Nok ikke noget man normalt fejrer i den store blogverden, men fedt at se, at der er nogen, der kigger forbi og forhåbentlig bliver inspireret. Tak for det 🙂

M&S:

Og apropos inspiration, så fik jeg et kokkekursus i julegave hos Malling & Schmidt. Mine to gode naboer og jeg skal afsted på kulinarisk herretur og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har dog ikke kunne råbe op om det før nu fordi den ene gode nabo skal have det i fødselsdagsgave i dag. Tillykke!

Vi har valgt teamet “ForĂĄr”, og her er lidt af det, der venter os…

“Vi skal tilberede nyfangede fjordrejer og skaldyr fra vores egne have og lam og kalv fra de lokale marker. I skovene og strandene omkring os har vi været pĂĄ jagt efter vild ramsløg, syre, martsviol og strandkarse og fra vores egen økologiske have i Odder har vi hentet nye skud, spirer og spæde grøntsager.”

Der er også andre temaer og så vidt jeg ved også flere pladser. Jeg er sikker på, at der venter os fantastiske smagsoplevelser, god inspiration og lidt til den gastronomiske værktøjskasse.

Se Malling & Schmidts blog her.

Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.