Kyllingenuggets i pankorasp

Vi kender dem alle fra McD, og de smager jo godt. Disse er bare ti gange bedre og meget mere sprøde.

Jeg lavede ca 30 nuggets ud af to kyllingefileter. Jeg brugte majskylling, da de ikke er fyldt med vand/neutra marinade (så vidt jeg ved). Bruger man de andre vil kyllingen skrumpe.

Først skæres fileterne ud i passende mundstykker. Derefter vendes de i en blanding af mel, salt, peber og paprika. Husk godt med salt og krydderier for ellers smager de ikke af noget.

Fra melet skal de vendes i et pisket æg og derefter over i pankoraspen. (Pankorasp kan købes i de fleste asiatiske butikker)

Så er de klar til fritøsen. Hold godt øje med dem for det går stærkt. Skær altid en over for at se om de har fået nok.

Jeg lavede en lille hjemmelavet majo til, og så fik de hurtigt ben at gå på.

Velbekomme.

4 tanker om “Kyllingenuggets i pankorasp

  1. Har selv lavet nuggets mange gange. Det er SÅ lækkert,både børn og voksne er vilde med dem ;-))
    Yvonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.