
Køleskabet gemte på lidt kogte kartofler, sukkerærter, agurk, cherry tomater og parmesanost. Med hjælp fra drivhusets friske krydderurter fik jeg bikset en hurtig og smagfuld ret sammen.
Med en god håndfuld basilikumblade, 25 gram ristet cashewnødder, en lille håndfuld revet parmesanost, lidt citronsaft og olivenolie lavede jeg en pesto. (prøv alternativt denne pesto med basilikum, persille og kold presset rapsolie)
Samtidig stegte jeg kartoflerne på panden og tændte ovnen på 180 grader.
Kulmulen (uden skind) skar jeg ud i ca. 100 grams stykker, krydrede dem med salt og peber, og rullede dem til sidst med seranoskinke. Kulmulen kom i et fad og ind i ovnen i ca. 10-12 minutter.
TIP: Hvornår er fisken færdig? Jeg plejer at stikke en kødnål ind i midten af fiske, lade den sidder i 2 sekunder, hvorefter jeg sætter den på læben. Er kødnålen kold skal fisken ind igen. Er kødnålen lun/lidt varm så er fisken nok. Brænder du dig på kødnålen, er det både synd for dig og den overtilberedte fisk.
Imens fisken var i ovnen skar jeg grøntsagerne til, og blandede dem med frisk salvie, estragon og purløg. Så tilførte jeg de stegte kartofler og vendte det hele rundt. Varmen fra kartoflerne hjælper med at få smag ud af krydderurterne. Den lune salat smagte jeg til med salt, peber, olivenolie, citronsaft og æblecidereddike.
Resultatet blev meget smagfuldt, og er bestemt en lun sommeraften værdig. Det sidste må vi så bare vente på.
Velbekomme.
Ser godt ud. den må jeg prøve i næste uge.
mvh Jesper
Hej Jesper. Et ekstra plus er også, at det kun tager 30 minutter at lave 🙂 God fornøjelse.