Kartoffelpizza

Efter en dejlig ferie i Skagen med familiehygge, afslapning og frisk fisk handlet direkte fra fiskekutteren, så er det tid til en lille hurtig blog-snack.

Kartoffelpizza kræver ganske lidt arbejde og kun 5 ingredienser. Ja – det kræver selvfølgelig, at du snyder på dej-fronten og køber den færdig som mig.

Du skal bruge:

  • En færdig pizzadej (passer ca. til en bradepande)
  • En pakke mozzarellaost (jeg brugte den af ko-mælk)
  • 2 løg
  • ca. 250 gram kartofler
  • Frisk rosmarin

Start med at tænd ovnen på 250 grader.

Snitte derefter kartofler og løg så tynde som muligt. Hvis de er for tykke, når de ikke at blive tilberedt ordentlig, inden pizzaen er færdig. Jeg bruge små samsøkartofler med skræld. Jeg synes, det ser mere indbydende ud med mange små skiver frem for nogle “få” store, men det gør ikke noget for smagen.

Rul pizzadejen ud på en bradepande med bagepapir. Smør overfladen med lidt olivenolie og placer mozzarellaosten i skiver rundt på pizzaen. Herefter lægges der et lag af løg og til sidst et lag af kartofler. Smid et par rosmarinkviste på og afslut med at hælde olivenolie og lidt godt salt på kartoflerne.

Pizzaen skal ca have 10-15 minutter, men hold bare øje med den. Appetitten bliver ikke mindre af at se kartoflerne blive sprøde og osten begynde at boble.

Velbekomme.

 – Bliv inspireret på Pasta-eksperten.dk –  

Tags: Kartoffelpizza, Weber pizza, pizza på weber grill, hjemmelavet pizza på grill

En tanke om “Kartoffelpizza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.