Hjemmelavet ras el hanout | MadMedMartin.dk

Hjemmelavet Ras el hanout

Ras el hanout er en nordafrikansk krydderiblanding, der især bruges i det marokkanske køkken. Leder du efter en opskrift, så kan du finde 1000 forskellige på nettet, hvor mange af de samme krydderier går igen, men i forskellige mængde. De fleste krydderier er lette at afskaffe, så jeg har forsøgt at lave min egen hjemmelavet ras el hanout.

  • 1,5 tsk peberHjemmelavet ras el hanout | MadMedMartin.dk
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk fennikelfrø
  • ½ tsk cayennepeber
  • 1 tsk nelliker
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk muskatnød
  • 1 tsk tørret ingefær
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 tsk allehånde

Alle ingredienserne skal være knus, revet og kværnet som på billedet. Juster på mængden som du har lyst til – mere cayennepeber, hvis det skal være stærkere osv…

Brug ras el hanout i marokkansk kylling tagine.

God fornøjelse

En tanke om “Hjemmelavet Ras el hanout

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.