Havtaskekæber og tigerrejer med lun salat

Nogen gange skal der ikke mange ingredienser til for at frembringe en fantastisk smag. Det gælder især denne simple lun salat, der går godt i spænd med havtaskekæberne.

Min gode nabo havde skaffet sig et kilo havtaskekæber, hvilket var mere end der lige skulle bruges. Til mit held fandt tre kæber vej her ind til. Det er det gode naboskab 🙂

Først skal kartoflerne i ovnen med salt, peber og godt med olivenolien. De skal ca. have en 40 minutter ved 190 grader.

I mens klargøres den lune salat til to personer. To blommetomater og et bundt asparges skæres i 1 cm stykker. Kapers hældes i en skål og der plukkes ca. 20 basilikumblade. Nu skal de fire ingredienser bare stå og vente til 5 minutter i spisetid.

Havtaskekæber og tigerrejer krydders med salt og peber og smørsteges på en pande. Når de vendes sættes en gryde over og der fyres godt op for varmen.

Hæld godt med olivenolie ned i den varme gryde og tilsæt tomaterne. Det syder og sprutter på grund af væsken i tomaterne. Vend tomaterne nogle gange og tilfør de grønne asparges. Varm godt igennem i et minut inden kapers og basilikum hældes i. Tag bare gryden af nu og lad salaten samle smag. 4 minutter er nok tid til at lave en lille smagsbombe.

Så skal der bare anrettes.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.