Grundsauce til pizza

I går blev der lavet pizza på weberen. Endnu engang en god oplevelse med sprøde bunde og dejlig fyld. En hver pizza kræver dog en god grundsauce for at komme helt op i superligaen, så her er min yndlingssauce.

Der skal bruges

 • 1 dåse hakket tomat
 • 2 tsk sød chilisauce
 • 1 tsk østerssauce
 • 1 tsk hoi sin sauce
 • 1 tsk brun farin
 • salt/peber

Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det koge op. Kog det ind til en passende konsistens. Det skal ikke være for flydende, når det skal på pizzaen. Lav det lidt i forvejen så saucen ikke er brand varm, når den kommer på pizzaen.

Prøv den – den er super god!

Er den traditionel? Nej – det vil jeg ikke påstå, men den giver efter min mening en mere fyldig smag uden at overdøve de andre ingredienser.

Jeg bruger også grundsaucen, når jeg laver pulled pork, men det skriver jeg om en anden dag.

Velbekomme!

 – Bliv inspireret på Pasta-eksperten.dk –  

Tags: Pizza sauce, grundsauce, pizza på weber grill, hjemmelavet pizza på grill

3 tanker om “Grundsauce til pizza

 1. Det var godt nok en anderledes pizzasauce… Det må jeg prøve en dag.

  Temmelig langt fra hvad jeg opfatter som “pizza-grundsauce” (tomat, løg, hvidløg, oregano) 😉

  Mvh Sjønne

 2. @ Sjønne. Jeg giver dig helt ret. Den var nok ikke gået i Italien 🙂 Jeg har længe ledt efter en sauce der smagte af lidt mere og jeg synes at denne kombination rammer godt. Prøv den og meld gerne tilbage hvad du synes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.