Godt nytår…

Ja så gik 2013 og igen et år med masser af eksperimenter i køkkenet, god mad og restaurantbesøg. Ingen af delene har der været nok af, men det ville jeg nok have sagt uanset hvad.

Når jeg kigger tilbage på 2013 har nogle af hovedoverskrifterne været hjemmelavet pizza, spansk inspiration, Food festival, vesterhavsost, rapsolie og tilberedning af kylling. Sidst nævnte har faktisk været det mest besøgte indlæg i 2013, og selvom du nok ikke skal have kyllingefilet i aften, så kan du altid gemme linket til en anden dag.

Perfekt tilberedt kyllingefilet

Hvis du står og mangler en hurtig forret til i aften, så prøv denne ærtesuppe med kammuslinger. Du kan nok stadig nå at handle lidt ind, hvis du er hurtig.

Tak for alle besøg og for de kommentar, der er kommet i 2013. Jeg håber, du kigger forbi igen i 2014.

Godt nytår.

Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.