Godt nytår og tak for 2012

Så er december overstået med masser af hygge og god mad. Desværre er det ikke blevet til så meget madskriveri på bloggen, men idekataloget til 2013 er tilgengæld blevet fyldt godt op.

Unghanebryst med risotto

Jeg vil bruge denne lille nytårshilsen til fremhæve nogle af de madmæssige ting, der skete i 2012. Hvis du ikke allerede har set indlæggene, så kan det være, at du bliver inspireret denne gang.

Januar startede lidt fesent ud på madfronten, men tilgengæld var jeg til optagelse til Masterchef. Noget gik dog galt på TV3s castingkontor for de mistede mit mobilnummer… meget uheldigt 🙂

Februar købte jeg en fritøse, hvilket betød, at jeg kun lavede indlæg med frituremad. Det blev blandt andet til kyllingenuggets i pankorasp.

Thorsten Schmidts køkken

Marts og april stod i kokkeskolens tegn. I marts deltog jeg i Cityvests kokkeskole, og det var en super oplevelse… den blev dog smagsmæssigt slået i april, da jeg var på restaurant Malling & Schmidt, hvor Thorsten brassede og fortalte i stor stil.

I juni gik der krydderier i den. Jeg lavede et lille basilikumsforsøg, for at finde den bedste måde at dyrke basilikum på. Derudover blev det også til svinemørbrad med estragoncreme og kulmule med hjemmelavet pesto.

I juli lavede jeg efter min mening den bedste opskrift i 2012. Det var et stykke saftig unghanebryst på en bund af cremet risotto med kejserhatte og tranebær. Skal du lave en 2012-opskrift fra min blog – så skal det være den!

I august og september var der fokus på Foodfestival i Aarhus. Super fedt arrangement! Og så var jeg så heldig at få tildelt 2 billetter, som jeg kunne udlodde her på bloggen. Tak til Foodfestival. Ellers brugte jeg tiden på, at lavet den perfekte pizza. Resultatet blev sku godt!

Pasta-eksperten.dk er et lille sideløbende projekt, som jeg startede i oktober og november. Jeg har masser af fantastiske opskrifter og nye ideer, så planen er, at fylde Pasta-eksperten op med de bedste pastaopskrifter, der findes.

Det var, kort fortalt, det, der skete i 2012 på min blog. Jeg håber, du blev inspireret, og at du vil kigge forbi bloggen igen i løbet af 2013.

Vi ses

Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.