Giveaway: Jameson Whiskey Ginger & Lime

Sponsoreret indlæg: Så folkens… nu er der et par flaske whiskey fra Jameson på højkant og de kommer sammen med lidt godt ginger ale. Mere om det sidst i indlægget.

 

Jameson Whiskey på madmedmartin


Jameson var så flinke, at sende lidt whiskey og Ginger ale min vej, som jeg skulle teste på en flok gutter. Jeg skulle til en 40 års fødselsdag med 30 gutter, hvor hovedparten var nye ansigter, og hvilket bedre sted kan man finde, til at smagsteste Jameson Whiskey og deres nye favorit drink – Jameson Ginger & lime. Ja – okay. Måske lyder “Ginger & lime” ikke som det bedste match til 30 mænd, men det var alligevel lige i Jamesons ånd. De skriver nemlig på deres hjemmeside, at “der findes ingen fremmede, kun venner vi ikke har mødt endnu”. Så med Jameson i hånden var jeg sikker på at få en masse nye venner. 

Inden man laver en Jameson Ginger & lime så sørg for, at der er rigelig med is (jeg løb hurtig tør!). Derudover kræver det ikke så meget forberedelse. Køb en god Ginger ale og så nogle lime frugter.

Drinken laves ved at fylde glasset med is. Hæld en god sjat whiskey i og ginger ale for resten. Skær en limebåd ud, pres saften ned i drinken og smid båden i glasset. Voila! Jameson Ginger & Lime.

Jameson Ginger & lime - smagstest

Hvordan smager den så? Den er overraskende frisk og let drikkelig. Ginger ale er ret sødt, så nogen ville måske kalde det en pigedrik. Der var et par piger til stede til festen, og de var mere begejstret end drengene. Det skal siges, at der var røget en del fadøl ind på testtidspunktet, så sødme var nok ikke det mest efterspurgte.

Personlig kan jeg godt lide friskheden, og den kan fint drikkes en varm sommerdag på linje med en gin & tonic. Limen er vigtig for den får sødmen til at balancere. Jeg fik på et tidspunkt (senere på aftenen) en Jameson Ginger & lime – uden lime! Det var lige som at drikke Southern Comfort – og det er for sødt til mig.

Thumps up her fra til en drink, der skal med ud på terrassen.

Har du lyst til at prøve Jameson Ginger & lime, så kan du nu vinde en flaske Jameson Whiskey med påhæng. Du skal gøre 2 ting:

1) “Like” bloggen via facebook. Der er en like-knap i højre side af bloggen
2) Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvem du ville servere en Jameson Ginger & Lime for.

Jeg finder 2 vindere og hver modtager en flaske Jameson Whiskey og Ginger ale. Vinderen udtrækkes i næste uge og offentliggøres på bloggens facebook profil.

Held og lykke

PS: Fik jeg sagt, at du skal være 18 år???

Vinderen er fundet. Se facebook.

15 tanker om “Giveaway: Jameson Whiskey Ginger & Lime

  1. En varm sommerdag på den nybyggede træterrasse (som er færdig om et par uger ;)) ville jeg hive Mr JD&L frem af køleren en fredag eftermiddag og servere fyraftensdrinks til fruen, ham sjæl og et hold gode venner 😀 (og naturligvis Martin Svendsen hvis han er i nabolaget ;)))

  2. jeg har en whisky-elskende kæreste, hvem prøver at konverte mig til single malts…Jameson ginger&lime må godt være et punkt på vejen, noget vi begge to kan nyde 🙂

  3. Jeg er enig med ham der Jeppe Østergård! Og jeg er sikker på, at han ville være godt selskab til en enkelt Jameson Ginger & lime på terrassen 😉

  4. Ny “pige-drik” skønt… Den rigtige vinder må så være en pige og bliver jeg den heldige vinder, skal den nydes med min veninde Carina, inden mødet med Nik & Jay:-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.