Fyldte peberfrugter – bacon, aubergine, porre og bulgur

Fyldte peberfrugter og en lille sommersalat –  fyldig nok til at mætte en grandvoksen brandmand. (Det sidste skrev jeg bare for at gøre retten lidt mere maskulin…)
Jeg har brugt
  • 6 store peberfrugter
  • 200 gram bulgur (rester fra dagen før)
  • 1 pakke bacontern
  • 2 porrer
  • 1 aubergine
  • en squiss madfløde
  • salt/peber

Start med at skræl auberginen og skær den i skiver. Herefter hældes salt over skiverne så det bitre i auberginen bliver trukket ud. Efter ca. 20 minutter skylles skiverne, tørres og skæres herefter i 1 x 1 cm. tern. 

Skær toppen af peberfrugterne så låget kan komme på igen. Fjern kernerne.

Bacon steges sprød på panden. I mellemtiden renses porrerne og skæres i 1 cm strimler. Baconen tages af panden og porrerne og auberginen skal nu på. Brug lidt af stegefedtet fra baconen men tilfør ellers lidt olivenolie.

Lad porrer og aubergine stege til de begge falder sammen. Tilsæt nu bulgur, bacon, salt, peber og en lille smule madfløde så det hele bindes sammen. Lad det varme igennem på panden inden det hældes i de udhulede peberfrugter.

Peberfrugterne skal ca. have 25-30 minutter i ovnen ved 175 grader.

Det lyder ikke af meget men det smager og mætter godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.