CANblau – super spansk tapas i Aarhus

Jeg har længe haft lyst til at besøge CANblau Tapas Bar. Jeg har kun hørt godt om stedet, så det er egentlig for dårligt, at jeg ikke har været der. Så lad mig starte med at sige undskyld til mig selv. CANblau er et besøg værd, så der er ingen grund til at vente.

Ristet kammuslinger

Jeg var på CANblau med fruen, så konceptet med at dele en masse retter passede os fint (man kan dog også spise på CANblau uden at dele). 

Du starter med at få en bestillingsliste med en masse kolde og varme tapasretter. Så gælder det bare om at krydse af. Tjeneren sagde, at 3 pr. mand var nok og så en dessert, hvis der var plads. Sidst vi fik det råd, var på tapasrestauranten Sømærket i Gl. Skagen. Der blev vi ikke mætte, så vi krydsede 10 retter af på CANblaus spændende spiseseddel. Efter 8 tapas fandt vi ud af at tjeneren nok havde ret, for vi var rimelig fyldt op.

Efter en pause var der dog plads til 2 desserter.

Friterede artiskokker

Kort fortalt så bliver dine smagsløg udfordret uden, at du bliver udsat for mærkelige gastronomiske forsøg. Det er smagfuldt, og så virker det som godt håndværk (det sidste er sagt en anelse underspillet eftersom, at manden bag CANblau – Jimmy Holm – har arbejdet på flere Michelin restauranter deriblandt El Bulli).

Skulle jeg fremhæve en enkelt ret, så bliver det de friterede artiskokker med trøffel/soya mayo, appelsin og grape. Smagssammensætningen var lige i skabet!

Skal du ud at spise i Aarhus, så tag et smut ind forbi CANblau Tapas Bar og alle deres spændende retter.

God fornøjelse.

(Billederne er desværre ret uskarpe… næste gang tager jeg et rigtigt kamera med)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.