Bloggerarrangement med Food Festival

I går var en dag, der er værd at huske! Ud over at knejten havde første skoledag (siger den stolte far), så havde Food Festival også inviteret til et lille bloggerarrangement ude på Marselisborg lystbådehavn. På årets Food Festival bliver lystbådehavnen nemlig inddraget i større grad, fordi det bliver muligt at få en tur med en ribbåd og få lidt vind i håret som afveksling til gåturene mellem de mange boder på Tangkrogen.

På tur med Eventyrligt og Food Festival 2014Det er Eventyrligt.com, der arrangerer turene, og på vores tur gav vi den (fuld?) gas ud til en Eventyrligt-kollega, der havde været i gang med at fange nogle at de fantastiske fisk og skaldyr, der findes lige ude i Aarhusbugten. Der var multe, krabber og en super skøn aarhusiansk hummer. Rigtig spændende! Det bedste var, at vi skulle tilbage på havnen og prøvesmage.

Skal du forbi Food Festival på Tangkrogen den 5-7. september (og det skal du selvfølgelig!), så tag en tur med Eventyrligt. Det koster kun 75 kr. Kan klart anbefales.

Tilbage på havnen løftede festivalchef Anna Lund lidt af sløret for, hvad festivallen byder på i år, og det lyder til, at det igen bliver super godt. DM i hotdog vender selvfølgelig tilbage, Claus Meyer vil bage med 400 mennesker, River Cottage kigger forbi og Timm Vladimir kommer forbi fordi han laver lækkert mad… eller var det fordi han var lækker?? Jeg kom helt i tvivl, da jeg hørte præsentationen 🙂

Imens der blev fortalt om Food Festival 2014, blev der grillet aarhus hummer og multe. Fantastisk smag! Helt enkelt serveret med olivenolie, citron, salt og peber. Hummer, multe og kølig hvidvin kan gøre enhver tirsdag til en favoritdag. Så er det råd givet videre.

Senere på aftenen rystede Food Festival og Restaurant Seafood op med en lækker skaldyrsservering – og det gjorde ikke tirsdagen ringere.

Tak for en god aften, Food Festival. Glæder mig til den 5-7. september.

Restaurant Seafood

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.