Sejlads og dinner | MadMedMartin.dk

Besøg på restaurant Salon Salon (Aarhus/Kaløvig)

I går var jeg ude at spise på restaurant Salon Salon, der ligger ved Kaløvig Lystbådehavn, og det var en rigtig god oplevelse. Det er ikke fordi, at maden er ekstraordinær, at jeg vil give min anbefaling videre, men det er fordi, at de har lavet en samlet arrangementpakke, der fungerer super godt – især når sommeren viser sig fra sin bedste side.

Pakken består af et glas bobler på kajen i Aarhus. Det er IMAG3208selvbetjening hos VinDanmarks lille vinbar på kystpromenaden, men Salon Salon har ikke gjort så meget ud af, at fortælle det nogen steder. Der står godt nok på billetten, at der bliver serveret bobler hos Vindanmark 15 minutter før afgang, men ikke af hvem og hvordan. Der møder nemlig ikke nogen op fra Salon Salon, hvilket også er fint nok, men så skal Salon Salon lige tage kunden mere i hånden, og beskrive det på hjemmesiden eller mere udførlig på billetten. Gør de det, så spiller det hele. Kan i øvrigt anbefale at møde op noget før i vinbaren. Det er super hyggeligt.

IMAG3217Resten af pakken består af transport frem og tilbage med rib-båd. Det er skide sjovt, hvis man er til lidt fart. Turen derud er bare fuld fart frem. Turen hjem er med lidt ekstra sjovt i form af sving og lidt bølgehop.

Der ud over kan man frit vælge en 3 retters menu. Maden er god, velsmagende og godt tilberedt, og så får du også smidt nogle lækre omgivelser i nakken. Det er nu fedt at spise udendøres på en lystbådehavn. Live musik har de også sørget for, hvilket jeg tror, at de har hver gang.

Omkring 500 kr pr mand koster pakken, hvilket er god value for money. Oveni kommer drikkevarer

Hvis du skal ud at spise i Aarhus, og hvis der gerne må ske lidt mere end at sidde på restaurantstolen,  så kan det anbefales.

IMAG3213
Dampet blåmuslinger til forret
IMAG3214
Ribeye, fritter og bearnaise
IMAG3215
Dampet torsk
IMAG3219
Hybenroseis m. hindbærmousse og mascarpone.
IMAG3218
Kardemommeparfait med solbærsorbet, merengs og tuiles
IMAG3220
Rib-båden
Indgang til Aarhus by night
Indgang til Aarhus by night

(Indlægget er ikke sponsoreret)

2 tanker om “Besøg på restaurant Salon Salon (Aarhus/Kaløvig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.