100.000 sidevisninger og et spansk comeback

Efter lidt tid væk fra bloggen vender jeg nu tilbage med fornyet inspiration fra det spanske. Jeg er lige vendt hjem fra 14 dage i det sydspanske, og har allerede et par spanske indlæg klar, men de kommer først senere.

Først skal jeg nemlig lige fejre noget…

Efter at have brugt lørdag aften og lidt af natten på at flyve hjem fra varme Spanien, vågnede jeg op i morges (og satte varme på i stuen!?!) og kunne se, at bloggen havde rundet 100.000 sidevisninger. Det er sku mange for min lille blog, så det er jeg super glad for.

Tak til alle dem, der kigger forbi, og til dem, der sender en lille kommentar med på vejen. Send bare flere af dem.

Når jeg vender tilbage igen, bliver det med en billederapportage fra det lokal grøntsag/fiske/kød marked i Almuñecar. Skønt sted!

Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.