Tagliolini med kødboller og frisk carbonara sauce

Pasta carbonara smager skønt, men er på grund af ingredienserne en lidt tung ret. Det kan der sagtens gøres noget ved med et par ændringer. Her tilsættes saucen revet citronskal og persille, og bliver derfor mere frisk.

Små krydret kødboller med frisk carbonara sauce

De små krydrede kødboller gør retten til en dejlig hverdagsret. Det er selvfølgelig kødboller, der tager længst tid at lave, men de kan laves på forhånd og tilmed fryses ned til flere portioner.

Saucen tager ganske kort tid at lave. Retten skal serveres lige så snart pastaen er klar og blevet vendt i saucen.

Vil du se, hvordan man laver tagliolini med krydret kødboller og frisk carbonara sauce, så tryk på linket eller gå direkte ind på pasta-eksperten.dk.

Velbekomme

Følg madmedmartin her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *