Pizza Bonnez | MadMedMartin.dk

Pizza Bonnez – quattro formaggi

 

 

 

Når det nu p…er ned i dag, og efteråret kigger ind, så er det hyggeligt lige at kigge nogle uger tilbage til sol, varme og pizzahygge med gode venner. En dag hvor fantasien kan få frit løb, så længe det kan komme til udtryk i en pizza. Pizza-dejs-ekvilibristen F. Bonnez lavede denne fantastiske version med fokus på ost.

Du skal bruge:Pizza Bonnez | MadMedMartin.dk

  • mozzarella
  • gedeost
  • ricotta
  • gorgonzola
  • creme fraiche
  • små kartofler
  • prosciutto
  • rucula
  • hvidløgsolie

Start med at smøre pizzadejen med et lag creme fraiche. Fordel de 4 oste i små portioner rund på pizzaen. Det skal være sådan, at når pizzaen skæres ud, så får man skiver med smag af alle oste.

Pizza Bonnez | MadMedMartin.dk
På med hvidløgsolien.

Skær kartoflerne i meget tynde skiver (så de hurtigt bliver tilberedt), og gnid dem i lidt olivenolie. Fordel dem rundt på pizzaen.

Riv prosciuttoen i strimler og læg dem på pizzaen. Strimlerne skal ikke ligge oven på kartoflerne for så forhindre det kartoflerne i at blive sprøde.

Så skal pizzaen ind i den varme grill (eller ovn) ved ca 250 grader. Pizzaen er nok færdig på 5 – 10 minutter.

Den færdige pizza pyntes med rucola, og skal derefter have et skud hvidløgsolie.

Den sidder lige i skabet. Tak for pizza, Hr. Bonnez.

 

 

Pizza Bonnez | MadMedMartin.dk
Pizzabager Bonnez i aktion.
Følg madmedmartin her

2 thoughts on “Pizza Bonnez – quattro formaggi

  1. Den pizza lyder utrolig lækker. Man kan ikke gå galt i byen med rigelig ost i min verden, og kombinationen med kartofler og skinken må lige være prikken over i’et 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *