Besøg på restaurant Olinico i Mejlgade, Aarhus

Det har været en fremragende weekend i Aarhus med masser af mad på programmet. Selvfølgelig har der været Foodfestival, og den skal jeg nok skrive lidt om senere, men det er faktisk et besøg på Restaurant Olinico i Mejlgade, der står klarest i erindringen.

Kort fortalt så er det en klar anbefaling, og som min kammerat sagde; “Det her er edermane value for money”. Det har han ret i, og så er det samtidig velsmagende mad, simpelt menukort og charmerende indretning.

Der er noget hyggeligt over bistrostemningen, og kigget ud til køkkenet, hvor der arbejdes igennem for at få den veltilberedte mad ud til de få borde samt alle dem, der venter på deres take-away.

Vi fik dagens hovedret med glaserede svinekæber, cremet bygotto og lidt grønt på toppen. Lækkert og velsmagende. Før jeg kom derned, havde jeg egentlig tænkt, at jeg skulle have deres ribeye, men blev alligevel fristet af dagens ret. Mens vi spiste fandt jeg også ud af, hvad jeg skal have næste gang jeg besøger Olinico. Rundt om os blev der nemlig serveret dampede blåmuslinger og hjemmelavede frites – fantastisk duft! Kryds ved den til næste gang – ja altså ud over ribeye og hvad der ellers må friste.

Fik jeg sagt value for money?! En hovedret koster 75 kr. og en omgang moules frites til 65 kr. Det er sku da billigt!

PS: Hvis du nægter at spise mad uden alkohol, så får du et problem. De serverer ikke alkohol.

 

Følg madmedmartin her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *